Munkák

Fordítás, lektorálás, anyanyelvi szolgáltatások

Cégünk az alábbi típusú munkákkal foglalkozik.

 • Fordítás

  Cégünk kizárólag angol és német nyelvű műszaki vagy orvosi szövegek fordításával foglalkozik.

  Főbb témaköreink közé a műszaki, az informatikai, a telekommunikációs, az orvosi és gyógyszerészeti terület, valamint a marketing tartozik.

  A különféle fordítástámogató eszközök használatával rendszeres megbízások esetén az egységes terminológia biztosítása mellett hatékony költségmegtakarítást is lehetővé teszünk.

 • Lektorálás

  A fordításokhoz kapcsolódóan vállalunk szakmai és nyelvi lektorálást, melyet az adott területben kiemelkedő jártassággal rendelkező fordítóink végeznek. Természetesen már létező fordítások lektorálását is örömmel vállaljuk.

 • Lokalizálás

  Cégünk fő profilja a szoftverek, honlapok és hozzájuk kapcsolódó nyomtatott vagy elektronikus dokumentáció honosítása. A munkát a több mint 15 évnyi tapasztalat és az iparági szaknyelv kiterjedt ismerete mellett speciálisan ilyen célra kialakított fordítói környezetek is segítik.

 • Terminológia készítése

  Akár a fordítási megbízás során, akár már kész anyagok alapján vállaljuk szaknyelvi szószedetek és szakszótárak, valamint a későbbi fordításoknál felhasználható nyelvi adatbázis (fordítói memória) készítését.

 • Szöveggondozás

  Mind nyomtatásra szánt, mind elektronikus szövegek esetén vállalunk nyelvi és stilisztikai ellenőrzést, valamint célcsoportokra fókuszált vagy értelmező jellegű szövegjavítást és -frissítést.

  Vissza a tetejére