Ajánlatadás

Áttekinthető folyamattal

Az ajánlatadási és munkafolyamat jól áttekinthető felépítésű, és a következő szakaszokból áll:

  • A megkeresés fogadása: a megkeresés történhet telefonon vagy e-mailben is.

  • A részletek egyeztetése: a megkeresés során igyekszünk minden szükséges információt beszerezni ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk tenni. Ehhez az esetek döntő többségében szükségünk van a lefordítandó anyagra, mivel az árképzés általában a forrásnyelvi szavak számán alapul. A megrendelő ekkor ismerheti meg a munkavégzési és szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelveket is.

  • Az árajánlat összeállítása: a megkapott anyagok alapján elkészítjük a konkrét feladathoz tartozó árajánlatot, melyet e-mailben, Excel táblázat (vagy kérésre Word dokumentum) formájában küldünk el a megrendelőnek.

  • Munkavégzés: az ajánlat elfogadásának e-mailben történő visszaigazolása után a megadott határidőig elvégezzük a vállalt munkát. Az esetleges kérdések esetén e-mailben vagy telefonon ismét egyeztetünk a megrendelővel.

  • Átadás: az elkészült munkát e-mailben vagy külön kérésre és felár ellenében kinyomtatva, postai vagy egyéb úton eljuttatjuk a megrendelő részére. Esetleges egyéb kérések, módosítási igények vagy problémák esetén egyeztetünk a megrendelővel.

  • Számlázás: a számlázás eseti munkáknál megegyezés alapján azonnal vagy a hónap végén, rendszeres vagy tömeges munkáknál havi alapú elszámolással a hónap végén történik. A munka ellenértéke a számla beérkezése után átutalással rendezendő.

    Vissza a tetejére